BLACK FRIDAY WEEK: 20% Korting op Alles! Gebruik Code "BF20" bij het afrekenen!

VOOR 22:00U BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

KLANTBEOORDELING 9.5/10

GRATIS VERZENDING

BLACK FRIDAY: 20% korting met code BF20

Samen voor ieder Kind: Kolvy & UNICEF

Voor ieder kind, Kolvy

Bij Kolvy zijn we niet alleen gepassioneerd over het brengen van de beste draadloze borstkolven, flessenwarmers, en babyfoons naar onze klanten; we zijn ook enorm toegewijd aan het maken van een positieve impact op de wereld om ons heen. We zijn dan ook ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat wij samen met onze klanten maandelijks een vast- en variabel (per order) bedrag doneren aan UNICEF – Voor Ieder Kind, de organisatie die zich inzet voor kinderen over de hele wereld.

Maandelijkse donatie aan UNICEF

Maandelijks doneren wij een vast- en variabel (per order) bedrag aan UNICEF. Wij willen graag dat kinderen hun potentieel kunnen verwezenlijken en dat vele kinderlevens gered kunnen worden. Het maakt namelijk wel degelijk uit waar en in welke omstandigheid je bent geboren. UNICEF helpt jaarlijks miljoenen kinderen. Zo zorgen ze ervoor dat ieder kind naar school kan, een stem heeft, een goede voeding krijgt, beschikt over de benodigde vaccinaties, en nog veel meer. Zo werkt UNICEF wereldwijd aan een betere toekomst voor ieder kind. Wij dragen hier graag aan bij door middel van een maandelijkse donatie. Ben jij benieuwd wat UNICEF doet om dit te realiseren? Neem eens een kijkje op de website van UNICEF!

Wat betekent dit voor jou?

Elke keer dat jij een aankoop doet bij Kolvy, draag je direct bij aan het helpen van kinderen over de hele wereld. We hebben ons ertoe verbonden een maandelijkse donatie te doen aan UNICEF, om zo samen te werken aan een betere toekomst voor kinderen.

Samen kiezen voor een betere toekomst voor ieder kind

Samen met onze klanten streven wij naar een betere toekomst waar kinderlevens worden gered, hun rechten worden verdedigd en hun potentieel worden verwezenlijkt. Ons doel is om de welvaart van kinderen in nood te verbeteren. Daarom moeten wij, met hulp van onze klanten, bijdragen aan een betere wereld voor ieder kind. Elke bijdrage maakt een wereld van verschil en wij zijn trots dat wij dit samen met onze klanten kunnen bewerkstelligen. Doe je mee? Bestel dan nu één van onze producten en zo dragen we samen direct bij aan het verbeteren van het welzijn van kinderen in nood.

Ontvang 10% korting

Laat je email hieronder achter en ontvang jouw persoonlijke kortingscode voor Kolvy direct in je mail.