BLACK FRIDAY WEEK: 20% Korting op Alles! Gebruik Code "BF20" bij het afrekenen!

VOOR 22:00U BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

KLANTBEOORDELING 9.5/10

GRATIS VERZENDING

BLACK FRIDAY: 20% korting met code BF20

Over Kolvy

Wij zijn Kolvy

Onze missie is om jou zo vrij en comfortabel mogelijk te laten voelen tijdens het kolven. Kolvy maakt het kolven gemakkelijk of je nou thuis, op werk of een dagje uit bent. Kwaliteit staat bij ons centraal en de producten van Kolvy zijn samen met deskundigen ontworpen. Met het team zijn we elke dag bezig met het verbeteren van onze producten en informatie om jou een zo goed mogelijk product te bieden. Feedback wordt enorm gewaardeerd waarmee jij ook andere moeders of vaders zoals jijzelf kan helpen.

Over Kolvy, Kolvy
Over Kolvy, Kolvy
Over Kolvy, Kolvy
Over Kolvy, Kolvy

Klantbeoordeling 9.5/10

25.000+ moeders & vaders gingen jou voor

Snelle en veilige bezorging

Voor 22.00u besteld, vandaag gratis verzonden

#1 Specialist in borstvoeding

Een selectief aanbod van Kolvy met de hoogste kwaliteit artikelen

1 Jaar garantie

Mocht er een mankement optreden, dan staan wij voor jou klaar!

Voor ieder kind

Het maakt wel degelijk uit waar en in welke omstandigheid je geboren bent. Samen met onze klanten dragen wij bij om het leven van kinderen te redden, hun rechten te verdedigen en hen te helpen hun potentieel te verwezenlijken. Wij doneren maandelijks een vast- en variabel (per order) bedrag aan “Unicef” om het welzijn van kinderen in nood te verbeteren. Wil je meer weten over wat en hoe dit precies te werk gaat? Klik dan op lees meer!
Over Kolvy, Kolvy

Blogs

Ontdek hier alles wat je moet weten over borstvoeding en tips voor het kiezen van de juiste.

Borstvoeding geven is een bijzondere periode voor elke moeder en kind. Maar wat als je borstvoeding geeft tijdens de ramadan? Hoe combineer

Samen slapen met je baby, ook bekend als co-sleeping, is een onderwerp dat zowel door ouders als door gezondheidsexperts wereldwijd wordt besproken.

In de complexe reis van het moederschap komen vaak onverwachte gevoelens naar boven, waaronder spijt. Het concept van spijt van het moederschap

Ontvang 10% korting

Laat je email hieronder achter en ontvang jouw persoonlijke kortingscode voor Kolvy direct in je mail.